Bine ați venit la Editura noastră!
Apel gratuit +40727672676

1000 De Întrebări Și Răspunsuri. Al Doilea Război Mondia

Descrierea editorului

Deşi al Doilea Război Mondial este un subiect ce pare foarte bine ştiut de toată lumea, ai încercat vreodată să-ţi testezi cunoştinţele? Această carte fascinantă, la a cărei realizare a contribuit Imperial War Museum din Marea Britanie, conţinesute de întrebări (şi răspunsurile aferente) care acoperă toate aspectele conflictului, cronologic şi geografic, de la începuturile sale la lideri şi strategii, de la bătălii,la armament şi raiduri aeriene de bombardament – toate pentru a-ţi oferi o adevărată provocare a minţii. Cu hărţi şi fotografii de arhivă de o valoare excepţională, acest volum te va face să descoperi că încă mai ai câte ceva de învăţat despre evenimentul istoric carea schimbat faţa lumii la jumătatea secolului trecut.

Despre autor

Kieran Whitworth s-a născut în Doncaster și și-a petrecut cariera lucrând în muzee din Londra. A studiat arheologie la Universitatea din Nottingham, înainte de a lucra la British Museum.

Kieran a fost cumpărătorul de cărți la muzeele de război imperial de peste 15 ani, timp în care și-a dezvoltat pasiunea pentru istoria militară, în special pentru istoria celui de-al doilea război mondial. Locuiește în Andover, Hampshire, împreună cu soția sa.